diumenge, 20 de gener del 2008

Jamie Oliver

El primer cop que el vam veure a la tele, en un programa propi de cuina, vam pensar que era un autèntic guarro. És clar, si el compares amb la pulcritud de l'Arguiñano, que mentre cuina va netejant, les maneres d'aquest Oliver et semblen de cromanyó. A tall d'exemple: a vegades cuina enmig del seu jardí amb un foc a terra; les seves ungles fan por perquè abans de cuinar es dedica a arrencar les herbes del seu hort; treu l'olla del foc i, mentre llença la pasta al colador, va regalimant-li l'aigua a terra i sobre l'encimera; remena les amanides amb les mans; i un llarg etcètera.

Poc a poc, però, se li va agafant un carinyo especial. És un xaval força jove, molt campetxano, a qui li agrada menjar i pimplar i se'l veu de bona pasta. Es veu que el paio va triomfar a la seva Anglaterra natal i a partir d'aquí es va començar a menjar el món. A més, va fundar a Londres un restaurant, el Fifteen, amb 20 adolescents problemàtics (amb temes de drogues, maltractaments, alguns pendents de judicis per robatori, la meitat homeless,...) a la cuina fent de xefs. Ara estem enganxades a una nova sèrie que mostra el procés de formació com a xefs de 20 adolescents més, aquesta vegada d'Austràlia. Totalment recomanable!

El programa el fan a Localia, els dissabtes a les 17h. Si teniu TDT o Imagenio el podeu veure.

http://www.jamieoliver.com/
http://www.myspace.com/jamieoliver
http://www.youtube.com/jamieoliver
http://www.facebook.com/p/jamie_oliver/717620568

1 comentari:

La Violeta ha dit...

Oleee, per fi has tornat al bloc! No sabia això de Nova York, quina enveja! I les nenes prematures del Pau i la Marta? Què ha passat? Estan bé?