diumenge, 20 d’abril del 2008

Va de cotxes - Part 2-


SE VENDE! 3.800 euros (canvi de nom inclòs)

Es ven cotxe pichoso, amb 82.000 kilòmetres, ni una avaria i es porta com un "campeón", ben cuidat. Toyota Corolla 1.6 110 cv. 1999. 3 portes. Benzina. Assegurança pagada fins al setembre i ITV al dia.

El trobarem mooooooolt a faltar. Si us interessa (o a algun dels vostres amics) feu-m'ho saber!

Féu córrer la veu.

5 comentaris:

Ana Ce Zeta ha dit...

eso son... 6 millones y medio de las antiquísimas pesetas... glups!

Martadoes ha dit...

Ai!!!!

Unknown ha dit...

Sabeu que el nou cotxe aviat farà olor de nano i tindrà pèls de gos, no? ho dic perquè si heu de fardar portant gent amunt i avall, no tardeu molt! i sí, és una indirecta per a veure si nos sacáis de "descursión"!

Martadoes ha dit...

No farà olor de Nano perquè adquirirem un cabàs especial de quita i pon (i no una manta atrapaolores permanent com la d'ara) i els pèls es quedaran on són, entre altres coses perquè ens regalen una reixa que impedirà el seu pas a la zona d'humans i perquè els seients són de pell i així els pèls de Nano no s'hi claven.

Amb la "descursió", compteu-hi!!!!

La Violeta ha dit...

Seients de pell??!! Però que viviu muntades al dòlar (buenu, ara surt més a compte a l'euro)?! A més, si el Toyota està tan bé, per què el canvieu? Com diu la Gemma, si és pels pèls del Nano, es neteja i es posa la xarxa i el cabàs nou, i llestos, no? Amb tot el carinyo, eh? És que sé què valen els cotxes nous i reso perquè el meu duri encara molt de temps.
Amb l'Indi, al principi de tenir l'Astra també hi posàvem la xarxa, però ens feia pena que estigués allà darrera (al maleter, no als seients) i al final la vam treure.
Si el cotxe nou també és descapotable al.lucinaré.