dilluns, 17 d’octubre del 2011

Foto: NASA


Diuen que la Terra, el nostre planeta, superarà els 7.000 milions d'habitants aquest mateix mes. Fixa't quina sort que he tingut que, tants com som i tan gran com és el planeta, el destí ha volgut que el meu gran amor fos de la mateixa ciutat que jo!


Quina feinada hauria tingut a recórrer món per trobar-te!

4 comentaris:

Gemma ha dit...

molt bo!

Nosu ha dit...

Això sí que és una sort!
per cert, m'encanta la foto del teu perfil jejej

Sergi ha dit...

Oh, my god, estic a punt d'agafar diabetes de tant de sucre que hi ha per aquí! Ah, no, espera... potser és l'enveja? La veritat és que no, és tan maco pensar així que no pot generar enveja, sinó tot el contrari, alegria i ganes de felicitar-te molt, felicitar-vos molt. Però ja que et poses així, busca la cançó 'Nine million bicycles' de la Katie Melua. Potser t'agradarà...

Martadoes ha dit...

Gemma, gràcies!

Nosu,sempre he estat una dona amb molta potra! Gràcies, el Nano és un gos molt fotogènic sempre i quan hi posis menjar pel mig.

Xexu, no et queixaves l'altre dia que teníem els blogs abandonats???? En què quedem? Ja saps que no podem evitar la derivada ensucrada que tenim des que ens coneixem...i que duri! I ja la conec la cançó (gràcies a la Petita Criatura) i m'agrada molt!